De Schoone Ley

WOONWIJK IN BEELD

 

Een plek in Den Haag die opvallend ruimtelijk is opgezet en waar de reuring van de binnenstad op een steenworp afstand te vinden is. Dit is wat De Primeur in nieuwbouwwijk De Schoone Ley zo aansprekend maakt. Altijd wat te ondernemen, altijd iets te zien. Maar natuurlijk ook de ruimte om je even terug te trekken van al die drukte. En tot rust komen in het park, met de handen in de aarde in je volkstuin of een uitstapje naar het strand. Want waar de stad je met gezelligheid en dynamiek roept, lonkt iets verderop de rust van de natuur…

Locatiekaart

VEELZIJDIG DEN HAAG

Wie houdt van het stadse leven, zit helemaal goed in De Primeur. Je hebt er alle voorzieningen om de hoek. Van lokale toko tot café en van diverse (basis)scholen tot winkelcentrum Leyweg. Met buslijnen 21, 26 en tramlijnen 4 en 6 praktisch voor de deur, ben je in no time in hartje centrum Den Haag. Wil je even bijkomen van een drukke werkdag? De Primeur krijgt een groen binnenterrein waar het straks heerlijk toeven is. Maar ook stadsparken ’t Kleine Hout, Florence Nightingale en het Zuiderpark liggen om de hoek. En natuurlijk behoort even uitwaaien op het Scheveningenstrand of Kijkduin tot de opties. Kortom, wonen in De Primeur biedt je alles wat het leven mooi maakt!

Direct aan het centrale plein is een OV-knooppunt gelegen waar je verschillende bus- en tramlijnen kunt nemen richting het centrum, of er juist vanaf. Ook is aan dit plein de toegang naar de openbare parkeergarage en de hoofdentree van het HagaZiekenhuis gelegen. Het plein is binnen de wijk een belangrijke en centrale plek waar mensen in een prettige en groene omgeving elkaar kunnen ontmoeten of afspreken.

John Jansen (Commercieel Manager) | 010 - 266 28 00 | info@deprimeurdenhaag.nl

Facebook | Privacybeleid | Cookies