Statig appartementengebouw

De Primeur verrast door variatie

In De Primeur heb je keuze uit 36 verschillende nieuwbouw appartementen. Ieder heeft z’n eigenschappen en kenmerken, wat zeldzaam is voor nieuwbouw. Wie op zoek is naar een twee-, drie- of vierkamerappartement, wordt in De Primeur verrast door de grote variatie in appartementen. In ligging, maar ook in speelse woningplattegronden. Met ruime balkons en een groot gezamenlijk binnenterrein heb je alle bewegingsvrijheid om vrij en groen te wonen. Welke woning je ook kiest, het binnenklimaat is heerlijk aangenaam door de uitstekende warmte-isolatie. Heb je een auto en een fiets? Met je eigen berging en parkeerplaats is je vervoersmiddel niet langer een probleem. Ruim 96% verkocht en bouw in volle gang! Na een succesvolle start verkoop van de eerste en tweede fase zijn inmiddels meer dan 96% van de nieuwbouw appartementen en penthouses verkocht. Ook krijgt het gebouw steeds meer vorm, de bouw van de appartementen verloopt gestaag en naar verwachting worden de appartementen rond de zomer van 2020 opgeleverd. Wil je hier ook wonen? Wees er dan snel bij! De appartementen in De Primeur zijn de laatste koop appartementen op deze nieuwbouw locatie. Benieuwd welke appartementen er nog beschikbaar zijn? Bekijk dan de woningzoeker.

4-kamerappartementen

ALLE VIER KAMERAPPARTEMENTEN ZIJN VERKOCHT!

De vierkamerappartementen in De Primeur zijn ideaal voor wie op zoek is naar ruimte! Ook deze appartementen zijn zeer verschillend in grootte en hebben gevarieerde woningplattegronden. Qua buitenruimte is er ook keuze genoeg. Zo zijn er appartementen met een balkon over de gehele breedte of meerdere kanten van de woning én sommige appartementen hebben zelfs twee eigen buitenruimtes. Kies de woning die bij jouw situatie aansluit en voel je thuis.

3-kamerappartementen

ALLE DRIE KAMERAPPARTEMENTEN ZIJN VERKOCHT!

De keuze in driekamerappartementen is heel groot. Maar liefst 28 verschillende typen die ieder op een andere manier aan je wensen voldoen. De ene woonkamer is nog ruimer dan de andere, en ook in de groottes van de slaapkamers is er veel variatie. Twee gelijke slaapkamers of gaat je voorkeur uit naar een ware ‘masterbedroom’ met een inloopkast en een kleinere tweede slaapkamer? De keuze is aan jou!

2-kamerappartementen

ALLE TWEE KAMERAPPARTEMENTEN ZIJN VERKOCHT!

In De Primeur ga je helemaal uit van je eigen wensen.Daarom zijn de tweekamerappartementen in verschillende formaten en uitvoeringen. Ideaal wanneer je alleen of samen met je partner op zoek bent naar een uniek nieuwbouwappartement. In De Primeur vind je woningen met een spannende indeling door de schuine wanden, maar ook appartementen met een rechte en praktische indeling en grote glazen puien. Een knus balkon, of toch liever een ruim terras? Maak gebruik van de mogelijkheden die er zijn!

Overzicht downloads

DOWNLOAD HIER DE VERKOOPTEKENING
VAN JOUW FAVORIETE WONINGTYPE.

John Jansen (Commercieel Manager) | 010 - 266 28 00 | info@deprimeurdenhaag.nl

Facebook | Privacybeleid | Cookies